Leasebemiddeling MKB

Wellicht herkent u het volgende: Uw organisatie is de afgelopen jaren gegroeid en daarbij is ook uw wagenpark meegegroeid. Tot heden kocht u altijd de auto’s en nu denkt u na om te gaan leasen, omdat dit wellicht voordelen met zich meebrengt. Of u leaset al, misschien ook wel naar tevredenheid, maar u heeft het idee dat het efficiënter en goedkoper kan. Het kan natuurlijk ook zijn dat u ontevreden bent over je huidige leverancier en u wilt overstappen naar een andere leasemaatschappij. Allemaal vragen die u veel tijd kosten om tot de juiste oplossing te komen. Tijd die u liever besteedt aan uw core business. Want daar verdien u immers uw geld mee.

Lease voor MKB door MobilityMatch (19)

Eerlijk en onafhankelijk advies

Mobility Match is niet gebonden aan leasemaatschappijen of automerken. U kunt er daarom zeker van zijn dat u een eerlijk en onafhankelijk advies krijgt, toegespitst op uw specifieke situatie en wensen!

Beste leaseprijs

In Nederland zijn er honderden leasemaatschappijen waar u een leaseofferte kunt aanvragen. Ook kunt u eenvoudig online een leaseprijs berekenen. Maar hoe zit het met de voorwaarden, de zogenaamde kleine lettertjes? Bij Mobility Match kunt u niet online een leaseprijs berekenen. Maar u kunt er wel zeker van zijn dat u de beste deal krijgt. Wij willen eerst kennis met u maken. En op basis van uw specifieke wensen en behoeften krijgt u het advies wat de beste oplossing voor u is. Uiteraard met een bijpassend leasevoorstel. Omdat Mobility Match voor veel ondernemingen het wagenpark regelt profiteert u automatisch mee met de inkoopvoordelen die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd. En wij doen zaken met diverse leasemaatschappijen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste leaseprijs krijgt. Zonder negatieve verassingen achteraf.

Gratis wagenparkscan

De snelste weg naar een efficiënter ingericht wagenpark tegen lagere kosten kunt u nu realiseren door een afspraak in te plannen met Mobility Match. Door middel van een gratis wagenparkscan krijgt u advies hoe u efficiënter uw wagenpark kunt inrichten en hoe u uw autokosten kunt drukken. Maak daarom vandaag nog een afspraak met Mobility Match.

Operationele lease

Bij operationele lease blijft de leasemaatschappij op papier eigenaar van de auto en betaalt u voor het gebruik van de auto. Wat betekent dat voor u?

Financiële lease

Bij financiële lease financiert de leasemaatschappij uw auto. Gedurende de overeengekomen contractperiode betaalt u het gefinancierde bedrag terug.

Shortlease

Shortleasen houdt in dat u de auto leaset op basis van operationele lease, waarbij de looptijd minimaal 1 maand bedraagt en u de auto kunt inleveren wanneer u dat uitkomt.