Leasen: juist voor ZZP’ers!

Operationele lease of financiële lease? Wat houdt dit precies in? En welke vorm van lease past het beste bij uw situatie?

Mobiliteitskosten zijn een van de hoogste kosten voor een ondernemer. Daarom is het belangrijk dat u bij de aanschaf van een auto de juiste beslissing maakt. Met alles wat u kunt vinden op internet en wat u hoort op verjaardagen of in de kroeg komen er alleen maar meer vragen. Door de bomen ziet u het bos niet meer. Maar één ding weet u wel: “Ik wil de juiste oplossing voor de beste prijs!”

Lease voor ZZP door Mobility Match

Advies op maat

MobilityMatch is voor u de kortste weg naar de juiste lease-oplossing. Doordat wij niet gebonden zijn aan automerk of leasemaatschappij kunnen wij u een eerlijk en onafhankelijk advies geven toegespitst op uw specifieke situatie.

Transparant advies

Er zijn diverse vormen van leasen van auto’s. En er zijn nog veel meer leasemaatschappijen. MobilityMatch onderscheidt zich door jou een transparant advies te geven. Zo vertellen wij u niet alleen wat de voordelen zijn van de diverse leasevormen, maar ook de mogelijke nadelen. En dat doen wij ook bij de leasemaatschappijen. Elke leasemaatschappij heeft zo zijn sterke en zwakke punten. Het voordeel voor u is dat u altijd de juiste beslissing kunt maken en geen negatieve verrassingen achteraf ervaart.

Beste leasedeal

Via internet kunt u eenvoudig een leaseprijs berekenen. Maar hoe zit het met de voorwaarden, de zogenaamde kleine lettertjes? Bij Mobility Match kunt u niet online een leaseprijs berekenen. Maar u kunt er wel zeker van zijn dat u de beste deal maakt. Wij willen eerst kennis met u maken. En op basis van uw wensen en behoeften krijgt u het advies wat de beste oplossing voor u is. Uiteraard met een bijpassend leasevoorstel. Omdat MobilityMatch voor veel ZZP-ers en MKB-bedrijven het wagenpark regelt profiteert u automatisch mee van het inkoopvoordeel dat wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd. En wij doen zaken met diverse leasemaatschappijen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste leaseprijs krijgt. Zonder negatieve verassingen achteraf.

Leasevormen zzp

Er zijn diverse mogelijkheden om een auto te leasen. Als u het belangrijk vindt om zorgeloos auto te rijden is operationele lease een goede oplossing. Wordt u liever zelf eigenaar van de auto, dan kan financiele lease ideaal voor u zijn. Zoekt u meer flexibiliteit? Dan is past shortlease wellicht goed bij uw situatie.

Operationele lease

Bij operationele lease blijft de leasemaatschappij op papier eigenaar van de auto en betaalt u voor het gebruik van de auto. Wat betekent dat voor u?

Financiële lease

Bij financiële lease financiert de leasemaatschappij uw auto. Gedurende de overeengekomen contractperiode betaalt u het gefinancierde bedrag terug.

Shortlease

Shortleasen houdt in dat u de auto leaset op basis van operationele lease, waarbij de looptijd minimaal 1 maand bedraagt en u de auto kunt inleveren wanneer u dat uitkomt.