Operationele lease voor het MKB

Wellicht bent u als MKB’er reeds bekend met operationele lease. Bij operationele lease blijft de leasemaatschappij op papier eigenaar van de auto en betaalt u voor het gebruik van de auto.

De leasemaatschappij regelt alles. Wat betekent dat voor u? U heeft geen omkijken naar bijkomende zaken als onderhoud, reparaties, afschrijving, rente, houderschapsbelasting en, indien gewenst, verzekering en vervangend vervoer. Al deze items zijn opgenomen in de leaseprijs. De financiële risico’s zijn voor de leasemaatschappij.

Lease voor MKB door MobilityMatch (10)

De grootste voordelen van operationele lease op een rij:

   • Zekerheid: Geen financiële risico’s met betrekking tot onderhoud en (schade-) reparaties
   • Geen investering: geen vereist kapitaal zoals bij kopen
   • Gemak: De leasemaatschappij regelt al uw administratieve afhandeling van onderhoud, reparatie en schades
   • Off-balance: Betere financiële ratio’s.

Wil jij weten welke leasevorm of leasemaatschappij het beste bij jouw specifieke situatie past? Of wil je gewoon de beste leasedeal? Neem vandaag nog contact met Mobility Match op.

Financiële lease

Bij financiële lease financiert de leasemaatschappij jouw auto. Gedurende de overeengekomen contractperiode betaal je het gefinancierde bedrag terug.

Shortlease

Shortleasen houdt in dat je de auto leaset op basis van operationele lease, waarbij de looptijd minimaal 1 maand bedraagt en jij de auto kunt inleveren wanneer jij dat wilt.