Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Lennart Bosschaart en ik regel voor succesvolle ondernemers en bedrijven de beste leasedeals zodat zij meer tijd hebben om te ondernemen en tegelijkertijd zorgeloos autorijden.

Gedurende mijn jarenlange ervaring als leaseadviseur ben ik er achter gekomen dat veel ondernemers en bedrijven een auto leasen, maar dat ze niet voor de beste constructie hebben gekozen omdat zij niet het juiste advies hebben gekregen, of omdat ze zich alleen maar op de prijs gefocust hebben.

 Over Mobility Match

Mijn belangrijkste drijfveer is de “band met de klant”. De persoonlijke touch is voor mij erg belangrijk. Zaken doen is people business. En daarnaast geeft het mij ook veel voldoening om mee te denken met de klant en op basis van de specifieke wensen en behoeften tot de beste mobiliteitsoplossing en leasecontract te komen.

Omdat ik niet gebonden ben aan automerk of leasemaatschappij kan ik echt een eerlijk en onafhankelijk advies geven, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Uitgangspunt hierbij is: wat is belangrijk voor jou en hoe zorgen we ervoor dat jij de beste deal krijgt! De laagste leasekosten worden namelijk niet bepaald door de laagste leaseprijs, maar juist door een offerte die aansluit op jouw wensen en specifieke situatie. Én door de algemene voorwaarden van de leasemaatschappij. De zogenaamde kleine lettertjes. Ik vertel jou niet alleen de voordelen van de diverse mogelijkheden die er zijn, maar ook de mogelijke nadelen. Eerlijk en transparant dus.

Ik help graag mensen. En door mijn passie voor auto’s en jarenlange ervaring in de automotive branche ben ik als geen ander in staat om de beste leasedeal te regelen voor mijn klanten. Betrokkenheid en maatwerk zijn hierbij de twee belangrijkste pijlers. Door het juiste advies te geven en de beste deal te regelen zorg ik ervoor dat mijn klanten jarenlang zorgeloos auto(s) kunnen rijden tegen de laagste kosten. En wie wil dit nou niet?

Lees hier de referenties van tevreden klanten.