Onze klanten over MobilityMatch

Wij zijn trots op onze klanten. En onze klanten zijn gelukkig erg blij met ons. Lees hier hun reacties nadat wij ook voor hen de beste lease deal hebben weten te maken.

“Als je als ondernemer druk met je business bezig bent dan wil je je geen zorgen maken over mobiliteit. Ik zocht naar een specifieke oplossing. Ik had bij meerdere partijen een zoekvraag achtergelaten, tevergeefs. Na een ontmoeting met Lennart op een netwerkbijeenkomst waarin ik mijn wensen duidelijk gemaakt heb, ging hij vomij aan de slag. In korte tijd had hij een auto voor mij gevonden die voldeed aan mijn wensen. Binnen een week was alles geregeld en kon ik rijden met mijn nieuwe auto. Inmiddels rij ik mijn tweede leaseauto naar volle tevredenheid. Lennart is dé perfecte mobiliteitspartner”.

Joël de LangeDaily Beans

De keuze is voor CONPRO op MobiltyMatch gevallen na uitgebreide vergelijking met andere aanbieders, vanwege het feit datMobilityMatch zich eerst heeft verdiept in de “handel en wandel” van ons bedrijf en onze mobile behoefte daarbij.

MobilityMatch heeft meerdere mogelijkheden voorgesteld hoe het bedrijfswagenpark vernieuwd kon worden en samen hebbenwe daar de meest economisch verantwoorde manier voor gekozen, niet alleen voor “nu” maar vooral voor de langere termijn.

Een duurzame oplossing dus, want wij kijken graag verder als vandaag, duurzaam ondernemen heet dat! Wij bevelen MobilityMatch dan ook van harte aan vanwege hun serieus betrokken aanpak en specialistische kennis op de (fiscale) mobiliteit.

Rene AmelingConpro BV

Carrera Recruitment BV in Ridderkerk heeft recentelijk het wagenpark uitgebreid. Lennart heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd. We hadden al positieve verhalen over Mobility Match gehoord en hij heeft dit zeker waar gemaakt. Lennart is een echte autoliefhebber, met passie voor zijn vak. Lennart weet zich goed te presenteren en heeft een goed en duidelijk verhaal hoe hij zijn dienstverlening inzet. Maar…… bij Lennart blijft het niet alleen bij de verhalen, zijn woorden worden daadwerkelijk omgezet in daden.

We hebben het wagenpark uitgebreid en hebben nu voor minder kosten mooiere auto’s rijden. En er is oog voor detail, want de gekozen auto’s passen nu helemaal bij onze huisstijl !!

Maar ook bij bemiddeling voor aan- en verkoop heeft Lennart een groot netwerk en heeft recentelijk in een auto bemiddeld. Wij zijn een zeer tevreden klant van Mobility Match.

Martijn de VriesManaging Director Carrera Recruitment BV